top of page

Emilia stöttar i effektmätning och social hållbarhet som interim CFO på Stiftelsen Värmeverket

Under våren 2023 tar Emilia rollen som interim CFO på uppdrag av Stiftelsen Värmeverket för att hantera ekonomin samt arbeta med effektmätning och verksamhetsutveckling för social hållbarhet.

Värmeverket är en icke-vinstdrivande kreativ hub i Bredäng som erbjuder stipendier, utbildning och en arbetsplats för artister, konstnärer och kreatörer. Under våren är stiftelsens Chief Financial Officer på föräldraledighet, och Emilia täcker upp som interim CFO.


Inom uppdraget arbetar hon med att utveckla olika delar av verksamheten, exempelvis:

💸 Att följa upp på ekonomin för de olika delarna av verksamheten och se till att budgeten håller. Hon har även startat upp ett dotterbolag till stiftelsen, som ska kunna bedriva näringsverksamhet där överskottet går till stiftelsens allmännyttiga verksamhet. 


🎯 Styrdokument för effektmätning, det vill säga hur man planerar för, sätter mål för och mäter förändringen som verksamheten skapar, för både individ och samhälle. 


🎧 Ett nystartat residensprogram, där tio unga vuxna artister, konstnärer och kreatörer får stipendier och tillgång till lokaler för att genomföra sina projekt på temat “Unmute”. Hon arbetar både med att utveckla ansöknings- och urvalsprocessen och med själva designen av programmet.


Interimchef arbetar med effektmätning och social hållbarhet som CFO på Stiftelsen Värmeverket

Behöver du hjälp med effektmätning eller verksamhetsutveckling?留言


留言功能已關閉。
bottom of page