top of page

Bidragsansökningar om kulturstöd och hållbarhetsanalys för idrottsförbund - detta gör Kind i höst!

Hösten kommer med ny energi för oss på Kind! Vi har redan hunnit med ett gäng roliga projekt och har flera spännande uppdrag framför oss, bland annat stöttar vi med bidragsansökningar inom kulturstöd och gör hållbarhetsanalys inom idrottsverksamhet.


Vi startade upp efter sommaren med ett givande samarbete med ABF Stockholm, där vi koordinerade och skrev en omfattande projektansökan till Europeiska socialfonden. Genom projektledning, workshopfacilitering, problemkartläggning, en itererande skrivprocess och gott samarbete med ABFs team utvecklades ett inspirerande projekt inom innovativ arbetsmarknadsetablering och socialt företagande. Att få arbeta sida vid sida med superproffsiga personer med passion för samhällsförändring har varit en sann glädje.


Vi har också hjälpt tidningen Framåt att ansöka om produktionsstöd från Kulturrådet. Det ger oss mycket energi och inspiration att samarbeta med sanna eldsjälar och visionärer - och dessutom ganska nytt för Kind att verka inom kulturområdet.


Under september dyker vi ännu djupare i kultursektorn, då vi är mitt i processen att skriva två bidragsansökningar till Konstnärsnämnden. Ansökningarna är för ett projekt som ska bredda vilka berättelser som hörs i Sverige, med storytelling som verktyg.


Vi ser också fram emot vårt nya samarbete med ett idrottsförbund som vi känner lite extra för, nämligen Svenska Klätterförbundet! Vårt uppdrag är att genomföra en omfattande hållbarhetsanalys av organisationens verksamhet och verksamhetsområde. Analysen kommer att täcka både miljömässig, social och ekonomisk hållbarhet, med förankring i Agenda 2030.Emilia, Gabriella och Sandra (Kind Impact Consulting) tar konsultuppdrag inom bidragsansökningar om kulturstöd och hållbarhetsanalys för idrottsförbund under hösten.

Behöver du hjälp att skriva bidragsansökning eller att göra en hållbarhetsanalys?


Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page