top of page

THE GOOD TALENTS

Train the Trainer | Processledarutbidning | Ungdomar

The Good Talents grundar sin verksamhet i en stark övertygelse om att alla unga har potential som förtjänar att förverkligas. Organisationen erbjuder program för unga som vill upptäcka och utveckla sina styrkor och talanger, genom att ta sig an lokala samhällsutmaningar. Deltagarna får chansen att utveckla egna samhällsförbättrande idéer och presentera dem inför publik och jury. De får utforska vad det innebär att vara social entreprenör, och bygga nätverk samtidigt som de stärker sina ledaregenskaper genom kreativa processer och stöd från ett omfattande alumninätverk.

 

Train the Trainer är en processutbildning som förbereder både anställda och ungdomar att leda program och workshops för verksamhetens deltagare. Utbildningen utrustar deltagarna med kreativa verktyg för att förstå och använda organisationens metoder och pedagogik. 

 

Emilia från Kind ansvarade för att planera och facilitera två intensiva utbildningsdagar. Hon använde sig av upplevelsebaserat lärande i trygg och inkluderande miljö, med fokus på reflektion och lärande. Deltagarna fick inte bara lära sig teorierna bakom The Good Talents program utan också praktiskt tillämpande av dessa genom att leda övningar från organisationens metodbok. Emilia ansvarade även för att utvärdera utbildningen.

B0AF8F1F-AFAB-4B81-B394-24C02BE2BB49_1_105_c (1).jpeg
bottom of page